ReclaimLSS har inte gett upp kampen för de som omfattas av lagen.

Jag har bara tagit en paus. Inte för att jag är trött eller har gett upp, utan för att sajten inte fungerar optimalt. Den översvämmas av användare som har helt andra intressen än LSS. Vi började med att ta bort möjligheten att lämna kommentarer. Tyvärr behövs en vettig dialog bland seriösa intressenter för att bloggen ska bli bra!

Behovet av bloggen har ju inte blivit mindre i den politiska cirk.. röra som vi just nu genomlider. De som har ansvaret för att LSS mål ska uppfyllas enligt lagen, ett liv som andra med goda levnadsvillkor, dvs. som de utan funktionsnedsättningar, har som jag pausat eller passar de på att försöka ändra och omtolka målet?

Själv passar jag på att uppdatera LSS-skolan på HejaOlika inför 2023. Vi ska även passa på att uppdatera och flytta databasen till en tryggare operatör.

Vi kommer igen!

Comments are closed.

Följ oss

Få alla nya inlägg direkt på din e-post

Skriv in din e-post: