God morgon reclaimLSS.org – God natt FUBbloggen.se!

FUBbloggen vaknade som en idé hösten 2009 i FUB Stockholms län. Den startade årsskiftet 2009-2010 lagom till valrörelsen och har haft en stadig tillväxt varje år.

Vi har haft nära 400 inlägg och drygt 800 kommentarer till dessa. Vi kompletterade från mars 2012 med en FAQ, som har blivit mycket efterfrågad inte minst av högskolor, universitet och kommuner.

Orsaken att vi nu tar ett nytt steg till reclaimLSS.org är valet 2014.  Vi vill bredda oss utanför FUB till andra intresseorganisationer som har medlemmar med LSS beslut. Vi vill skaffa fler skribenter från dessa organisationer. Alla skall ha fokus på att återta LSS till det som var intentionerna i propositionen 1993 – därav namnet.

Vi vill även öppna upp för gästskribenter som vill debattera LSS utan krav på medlemskap i en av LSS berörda medlemsorganisationer. Vi välkomnar alla som vill göra livet bättre för personer med rättigheter enligt LSS. Inläggen kan handla om problem, förslag, berättelser, men kanske ännu hellre om goda exempel.

Ni som går in på fubbloggen.se kommer automatiskt att omdirigeras till reclaimLSS.org. Vi har lyft över det mesta av innehållet från FUBbloggen från 2011 fram till idag. Vi är samma redaktörer tills vidare.

Vi önskar er varmt välkomna till reclaimLSS.org!

 

/Harald Strand och Emanuel Mörk

Comments are closed.

Följ oss

Få alla nya inlägg direkt på din e-post

Skriv in din e-post: